Kako funkcioniraju Xiaomi pametni proizvodi?

Saznajte sve o pametnim uređajima koji vam mogu znatno olakšati svakodnevne zadatke. Više ne morate brinuti hoće li u vašem domu raditi grijanje ili klima, koja je temperatura, jesu li podovi čisti i pokušava li vas netko opljačkati. Sada možete automatizirati svoj dom i pustiti pametne uređaje da brinu za vas. Jedino što vama preostaje je kontrolirati dom putem pametnog telefona i mobilne aplikacije.

Pametni uređaji mogu raditi samostalno u što ste se već sigurno i uvjerili kupnjom nekog od pametnih uređaja iz naše ponude. No, prava prednost je u povezivanju više uređaja koji međusobno komuniciraju. Primjerice, sada možete putem senzora za otvaranje vrata automatski upaliti svjetlo, termometar može izmjeriti temperaturu u kući i javiti klima uređaju da je potrebno ohladiti prostor ili termostatu da isti ugrije. Kada se aktiviraju senzori za pokret, možete upaliti kameru i svjetlo kako bi mogli uhvatiti neželjene posjetitelje, kada senzori osjete da je prozor otvoren gase pročišćivač zraka, dok po zatvaranju prozora opet filtriraju zrak u vašem prostoru.

Uz navedene mogućnosti, postoje još i brojne druge kombinacije uređaja ili funkcionalnosti pametnog doma koji ovise isključivo o vama. Putem korištenja pametnih uređaja za kućanstvo, možete u potpunosti kontrolirati vaš dom i prilagoditi ga prema vašim željama. Upravljati možete gdje god se nalazili i u bilo koje doba dana, a sve što vam je potrebno je pametni 

Xiaomi pametni uređaji specifični su po pristupačnoj cijeni, dokazanoj kvaliteti i širokoj paleti od gotovo 10.000 proizvoda u toj kategoriji, gdje svatko može pronaći nešto po svojem ukusu. Za više informacija o pametnom domu i načinu na koji funkcionira pogledajte ovaj video:

Za ulazak u svijet pametnih uređaja odaberite Xiaomi Mijia Smart set senzora za pametnu kuću po akcijskoj cijeni i nadopunite kolekciju prema vlastitim željama i potrebama.

 

Napišite komentar

Komentari će biti pregledani i odobreni prije objave