Upoznajte Xplorer električne jurilice!

Dragi kupci,

predstavljamo Vam našu najnoviju ponudu Xplorer električnih vozila. Od sada u Dobi pametnoj trgovini možete pronaći Xplorer električne skutere i romobile, hoverboard i hovershoes te električni bicikl Xplorer Mini. U nastavku ove objave donosimo Vam pregled izdvojenih modela električnih vozila, a za detaljniju ponudu, opis i cijene modela, pogledajte Xplorer vozila na ovoj poveznici. Kako bi promijenili svakodnevnu rutinu i odabrali sasvim novi oblik prijevoza, odaberite jedno od najpopularnijih električnih vozila na tržištu.

Ugodnu kupovinu želi Vam,

Vaš Dobi

 

Iz naše ponude izdvajamo:


Električni skuter Xplorer Harley

Xplorer Harley prava je električna zvijer u svijetu električnih skutera. Čvrsta i stabilna konstrukcija uz nevjerojatan motor jačine 1200 W učinit će tvoju sljedeću vožnju sigurnim i nezaboravnim iskustvom. Brzina do 40 km/h bit će idealno rješenje za vožnju po gradu, ali i za izlete po prirodi. Zahvaljujući širokim gumama, Harley ide bez problema po svim stazama. Razbij rutinu, pobjegni od dosade i biraj novi oblik prijevoza uz Harley električni skuter.

Saznaj više

 

 


Električni bicikl Xplorer Mini
Ako vam je dosta gradske gužve i vožnje u koloni onda je Xplorer E-bike Mini pravi izbor za vas! Ovaj bicikl je pogodan za gradsku vožnju kao i za vožnju u prirodi. Zbog svoje sklopivosti i težine je izuzetno spretan za transport, sklopljen bez problema stane u svaki prtljažnik automobila. Xplorer Mini je vrlo ekonomičan jer u prosjeku 1000km vožnje košta oko 1€, a ujedno je i apsolutno siguran za okolinu. Baterija se puni preko normalne utičnice, kao i mobilni telefon. Ovaj e-bike ima motor jačine 250 Watta koji postiže maksimalnu brzinu od 25 km/h i vrijeme punjenja baterije od 3 do 4 sati. Bicikl ima kotače veličine 16 inča i kvalitetnu Litij-ionsku 36V bateriju.

Saznaj više



 


Električni romobil Xplorer Green City
Zahvaljujući manjim dimenzijama i tome što teži samo 9 kg, izuzetno je lagan za prenošenje. Kotači od 6,5" s punim gumama uz prednji amortizer omogućuju izrazito sigurnu vožnju čak i po neravnom terenu ili makadamu. Čvrsta i stabilna konstrukcija Green City modela razlog je zašto ovaj e-romobil preporučujemo svim generacijama, od onih najmlađih, do najstarijih. Visoko kvalitetna LG baterija od 5,2 AH i motor jačine 250W bit će top kombinacija za prelazak udaljenosti do 10 km s jednim punjenjem, postižući brzinu do 25 km/h. Sasvim dovoljno za ugodnu vožnju do grada, dućana ili za vožnju do ureda.

Saznaj više



 

 



Xplorer Hoverboard City 6" v2
Druga generacija City modela opremljena je Xplorer aplikacijom. Preuzmi Xplorer City app, poveži hoverboard s mobitelom, slušaj svoju omiljenu glazbu, prilagodi vozne karakteristike i prati podatke o svojim vožnjama. Ovaj model odlikuje brzina vožnje do 10 km/h i mogućnost prelaska do 20 km s jednim punjenjem. Atraktivna led svijetla plave boje omogućavaju vožnju po noći. Manja kilaža od ostalih modela čini ga pogodnim za prenošenje. Ovaj model podržava vozače do 120 kg težine. Uz njega dobivate daljinski upravljač za daljinsko zaključavanje i otključavanje hoverboarda i torbu za lakše prenošenje.

Saznaj više

 

 

Napišite komentar

Komentari će biti pregledani i odobreni prije objave