Često postavljena pitanja

 

1. Imate li trgovinu u koju možemo doći i kupiti vaše proizvode?

Dobi.hr je isključivo internetska trgovina, no imamo i poslovnicu u Zagrebu u kojoj je moguće preuzeti i platiti naručene proizvode.

 

2. Mogu li proizvode preuzeti na određenoj lokaciji u Zagrebu? 

Proizvode je moguće preuzeti u našoj poslovnici na adresi Vitezićeva 70 u Zagrebu. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

 

3. Imate li proizvode dostupne na vašem skladištu?

Svi proizvodi koji su dostupni za narudžbu, dostupni su i za dostavu u zakonskom roku. Rok isporuke naveden je u opisu svakog artikla.

 

4. Imam li pravo na jamstvo kupnjom vaših proizvoda?

Na sve naše proizvode dajemo jamstveni rok propisan od proizvođača koji je najkraće 12 mjeseci, a može biti i 24 mjeseca ili više. U opisu svakog proizvoda možete vidjeti istaknut jamstveni rok.

 

5. Kome se mogu obratiti u slučaju kvara proizvoda?

Prilikom kvara proizvoda uvijek nas možete kontaktirati na bilo koji od dostupnih kontakata i mi ćemo se pobrinuti da proizvod bude popravljen ili zamijenjen u slučaju da kvar nije moguće otkloniti.

 

6. Mogu li proizvode naručiti putem ponude kao pravna osoba i dobiti R1 račun?

Za kupnju proizvoda na temelju ponude i plaćanje putem transakcijskog računa, možete nas kontaktirati kako bismo kreirali ponudu za vas ili ostavite napomenu prilikom naručivanja proizvoda. Možemo vam isporučiti R1 račun za naše proizvode na pravnu osobu i time možete ostvariti odbitak PDV-a.

 

7. Želio bih kupiti veću količinu vaših proizvoda. Mogu li ostvariti popust?

Za veću količinu proizvoda s naše internetske stranice, molimo da nas prije kupnje svakako kontaktirate. Nakon provjere o kojem se artiklu i količini radi te dostupnosti traženog proizvoda, možemo pokušati dogovoriti količinski popust.

 

8. Dostavljate li proizvode u BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Srbiju?

Molimo da nas kontaktirate za specifične slučajeve izvoza. Postupak se temelji na plaćanju oko 40€ dostave te carinskih davanja i poreza putem tvrtke Lagermax.

 

Ako ovdje ne vidite odgovor na pitanje koje nam želite postaviti, molimo da nas kontaktirate na dobi@dobi.hr ili putem našeg kontakt obrasca.