Često postavljena pitanja

 

1. Imate li trgovinu u koju možemo doći i kupiti vaše proizvode?

Dobi.hr je isključivo internetska trgovina i nažalost još uvijek nemamo fizičku trgovinu u kojoj je moguće razgledati i kupiti proizvode.

 

2. Mogu li proizvode preuzeti na određenoj lokaciji u Zagrebu? 

Budući da smo tek nedavno krenuli s radom, proizvode još uvijek nije moguće osobno preuzeti. Sve proizvode dostavljamo direktno na vaša vrata, a na određene proizvode imamo i promotivne ponude koje vam omogućuju besplatnu dostavu. U skoroj budućnosti planiramo vam omogućiti i osobno preuzimanje proizvoda o čemu ćete biti obaviješteni na našoj internet stranici i putem društvenih mreža.

 

3. Imate li proizvode dostupne na vašem skladištu?

Određene proizvode imamo na skladištu, dok je većina naših proizvoda u skladištima hrvatskih i europskih dobavljača te je dostupna u roku od nekoliko radnih dana. Prema tome je i određen rok isporuke koji možete vidjeti u opisu svakog artikla.

 

4. Imam li pravo na jamstvo kupnjom vaših proizvoda?

Na sve naše proizvode dajemo jamstveni rok propisan od proizvođača koji je najčešće 12 mjeseci, a može biti i 24 mjeseca ili više. U opisu svakog proizvoda možete vidjeti istaknut jamstveni rok.

 

5. Kome se mogu obratiti u slučaju kvara proizvoda?

Prilikom kvara proizvoda uvijek nas možete kontaktirati na bilo koji od dostupnih kontakata i mi ćemo se pobrinuti da proizvod bude popravljen ili zamijenjen u slučaju da kvar nije moguće otkloniti.

 

6. Mogu li proizvode naručiti purem ponude kao pravna osoba i dobiti R1 račun?

Za kupnju proizvoda na temelju ponude i plaćanje putem transakcijskog računa, molimo da nas kontaktirate kako bi kreirali ponudu za vas. Možemo vam isporučiti R1 račun za naše proizvode na pravnu osobu i time možete ostvariti odbitak PDV-a.

 

7. Želio bih kupiti veću količinu vaših proizvoda. Mogu li ostvariti popust?

Za veću količinu proizvoda s naše internetske stranice, molimo da nas prije kupnje svakako kontaktirate. Nakon provjere o kojem se artiklu i količini radi te dostupnosti traženog proizvoda, možemo dogovoriti količinski popust.

 

8. Dostavljate li proizvode u BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Srbiju?

Zbog carinskih ograničenja i komplikacija prilikom ostvarenja jamstvenih prava kupaca, proizvode isporučujemo samo u zemlje Europske unije.

 

Ako ovdje ne vidite odgovor na pitanje koje nam želite postaviti, molimo da nas kontaktirate na dobi@dobi.hr ili putem našeg kontakt obrasca.